Aanbod

Ben je op zoek naar een bruidsfotograaf, of een newbornfotograaf? Spreken mijn warme, knusse en liefdevolle beelden jou aan? Dan ben ik degene die dit met heel veel enthousiasme voor jou vastlegt. 

Hieronder lees je alles over mijn aanbod. Heb je na het lezen vragen, of wil je meer informatie? Stuur mij dan een berichtje.

Mijn aanbod

Bekijk de details

Met jouw grote liefde, gezin, of met je prachtige babybump op de foto? Deze magische momenten leg ik ook voor jou vast, want juist deze momenten vergeet je zo snel weer.. Ik help je om deze momenten voor altijd te bewaren. 

Love-, zwanger-, of gezinsshoot

Bekijk de details

Nog heel even wachten en dan is het zover: je mag je baby'tje in je armen houden! Die kleine handjes, dat neusje, die mini voetjes.. Daar wil je op terug kunnen kijken. 

Newbornshoot

Bekijk de details

Jullie meest magische dag vastgelegd! Daar maakt mijn hart een mega jump door! Je boekt mij als fotograaf op jullie bruiloft vanaf €1.499- 

Bruidsfotografie

Echte momenten, vol emotie en connectie

Ook goed om te weten

Portfolio

Info + PRIJZEN

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen! Jullie zijn druk bezig jullie meest magische dag vorm te geven, geheel op jullie eigen manier. Daar houd ik van! Ik als fotograaf ga mee in jullie enthousiaste plannen en denk met alle liefde over alles mee. Dat meedenken vind ik zo leuk en zo leer ik jullie ook goed kennen! Zo belangrijk voor op jullie dag!

Ik leg de momenten vast hoe ze zijn, vol liefde en plezier! In de foto's zie je jullie eigenheid, emoties en connectie terug. Niet alleen van jullie, maar ook van alle vrienden en familie. Hoe bijzonder om straks terug te kunnen kijken op al deze echt en magische momenten. 

Je boekt mij als jullie trouwfotograaf al vanaf €1.499,- 

Dit is inclusief:
~ Twee uitgebreide gesprekken: een kennismakingsgesprek & een 'puntjes op de i' gesprek
~ 6 uur fotografie
~ Je ontvangt alle door mij geselecteerde foto's in hoge resolutie. (Dit zijn minimaal 200 foto's.)
~ Een preview van minimaal 25 foto's binnen een week 
~ De foto's ontvang je in een eigen online galerij. 
~ Tot slot krijg je een mega enthousiaste fotografe erbij, die met alle liefde met jullie meedenkt  en er samen met jullie een magische dag van gaat maken!

Deze prijs is mijn starttarief. Ik werk met drie verschillende pakketten, met een verschillend aantal uren en opties. Ben je hier benieuwd naar? Vraag dan hieronder mijn bruidsbrochure aan!

  

Info & prijzen

Terug naar overzicht

~ Het kennismakingsgesprek vindt plaats bij jullie thuis (omgeving Harderwijk), bij mij thuis (in Harderwijk), in een cafeetje, of via Skype. Net wat jullie prettig vinden!

~ Bij pakket 3 krijg je een loveshoot cadeau! Dit is zo fijn om elkaar alvast te leren kennen, maar ook om te wennen aan hoe het is om voor mijn lens te staan. Deze is ook los bij te boeken voor € 269,- inclusief 10 foto's. 

~ Ik denk met liefde over alles mee! Zo kunnen we samen het meeste uit jullie dag halen! Stel dus zeker al jouw vragen!

Goed om te weten

Terug naar overzicht

Bruidsfotografie

Schattige details en pure liefde

Ook goed om te weten

Portfolio

Info + PRIJZEN

Aaah, kijk nou?! Die lieve kleine teentjes, die schattige mini-vingertjes, die zachte haartjes.. Dat is ook het eerste dat je zal horen als ik bij jullie thuis kom: 'aaah, kijk nou?! Wat een droppie! Gefeliciteerd!! Hoe is het met de kleine? En met zijn/haar grote broer/zus? Hoe voelen jullie je?!' Bij mij krijg je oprechte interesse en dat begint al tijdens je zwangerschap. Oh en een hoop 'aaah' momentjes, want verliefd zijn op de kleine doe ik gewoon met jullie mee!

Nu loop je waarschijnlijk nog met een prachtige buik rond en fantaseer je over hoe het zal zijn als de kleine er straks is. Hoe zal hij/zij eruit zien? Hoe zal het zijn als dit kleintje in jouw en jullie leven is? Je weet in elk geval zeker dat je die eerste periode voor altijd wilt bewaren en er altijd op terug wilt kunnen kijken. En hoe kan je dat beter doen, dan door het vast te laten leggen op beeld?! Ik leg alle schattige details vast en de connectie en liefde tussen jullie en jullie kleintje. 

€329,- euro
~ Inclusief 10 foto’s
~ Kiezen uit een online galerij
~ Inclusief 25 km vanaf 3845,  daarna €0,45 cent/km
~ 2/2,5 uur shooten (Ik neem de tijd ivm rust voor de baby!)
~ Max. 5 personen
~ Locatie: bij jullie thuis

* Losse foto's zijn bij te bestellen voor €10,- per foto 

Boek je ook een zwangerschapsshoot? Dan krijg je een korting van €30,- 

Info & prijzen

Terug naar overzicht

~ De shoot duurt ongeveer 2/2,5 uur. Soms kan hij ook korter zijn, maar soms ook langer. Ik ga mee in de flow van de baby. Vaak willen ze een extra flesje, zijn er net wat meer prikkels. De kleine is het allerbelangrijkste, dus daar houd ik volledig rekening mee. 

~ De shoot wordt vooraf betaald. Dit is een starttarief! Wil je meer foto's bij bestellen? Dan kan dat zeker! Er zijn ook vele opties qua albums etc. Super tof!

~ Heel tof als je het geboortekaartje, knuffeltje, echo, of dekentje alvast klaarlegt. Hoe waardevol om deze waardevolle dingen ook vast te leggen (met de kleine)!

~ De foto’s worden uiterlijk met 3 weken geleverd. In een online galerij, met een grove bewerking en met logo. Daaruit maken jullie je keuze en deze foto's krijg je in hoge resolutie en zonder logo geleverd.


Goed om te weten

Terug naar overzicht

Newbornshoot

Spontaan en vol connectie

Ook goed om te weten

Portfolio

Info + PRIJZEN

Voor de kleinere, maar net zo belangrijke momenten ben ik ook jullie fotograaf! Ik leg jullie vast hoe jullie op dat moment zijn, samen of als gezin. Ben je in verwachting? Hoe waardevol is het als ik jouw prachtige buik vastleg, de liefde die jullie hebben en nu al voelen voor dat kleintje.. Je vergeet zo snel hoe mooi jouw buik was en hoe het was om zwanger te zijn.. Maar ook hoe jullie als stel waren, of hoe klein jullie kinderen waren. Ik vind het zelf ook zo belangrijk om al deze fases vast te leggen, zodat ik er voor altijd een tastbare herinnering aan heb. Dat gun ik jou ook! De tijd gaat zo veel te snel!

Shoots vol met liefdevolle, gezellige, spontane momenten vol connectie en emoties. Ik houd er van!

€299,- euro
~ Inclusief 10 foto’s
~ Kiezen uit een online galerij
~ Kledingwissel is mogelijk
~ Inclusief 25 km vanaf 3845, daarna reken ik €0,45 cent/km
~ 1 uur shooten
~ Max. 5 personen 
~ Thuis, of op een mooie buitenlocatie 

* Losse foto's zijn bij te bestellen voor €10,- per foto

Info & prijzen

Terug naar overzicht

~ De shoot duurt ongeveer 1/1,5 uur.

~ De shoot wordt vooraf betaald. Dit is een starttarief! Wil je meer foto's bij bestellen? Dan kan dat zeker! Er zijn ook vele opties qua albums etc. Super tof!

~ Ik heb de mogelijkheid om jurken te lenen uit mijn client closet. Download hier de brochure waar je de jurken in terug kan vinden.

~ De foto’s worden uiterlijk met 3 weken geleverd.

~ Bij regen wordt de shoot, in overleg, verplaatst naar een andere datum. Heb je een golden hour shoot geboekt, maar wordt er geen 'echte' golden hour verwacht? Dan gaat de shoot wel door.


Goed om te weten

Terug naar overzicht

Love-, zwangerschaps-, of gezinsshoot

3
1

Anthia

Ilse is bij ons thuis geweest voor een newbornshoot. Onze kleine was al een paar weken oud, maar dat maakte het juist leuker! Ook meer wakkere foto's. Ze nam ook ruim de tijd voor grote broer, die het daardoor erg leuk vond. Manlief vond het foto's maken zelfs niet erg, terwijl hij er normaal een hekel aan heeft. Een mooie en blijvende herinnering aan een bijzondere periode.Waarvan je nu al niet meer voor kan stellen dat ze zo klein was!

3
2

E & D

Onze ervaring met Ilse was heel leuk! Ze zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt en heeft leuke ideeën. Wij hebben een loveshoot gehad en onze bruiloft laten fotograferen door Ilse en zijn daar onwijs blij mee. De foto's zijn puur, liefdevol. Heeeel erg blij mee!"

3
3

Jansje

Ilse is een vrolijke en enthousiaste fotograaf met een prachtige eigen en warme stijl. Mijn zoontje houdt absoluut niet van op de foto gaan, maar door Ilse haar speelse en ontspannen manier van fotograferen was hij gelijk op zijn gemak. Haar foto's stralen warmte, plezier en ontspanning uit. Wij hebben veel reacties gekregen op de foto's en kijken elke dag met veel plezier naar haar foto's aan de muur. Ze is een topper en we raden haar zeker aan!

Krijg je van mij mijn informatiebrochure en jurkenbrochure toegestuurd. Hierin vind je alle informatie die je nodig hebt over mijn werkwijze, tarieven en tips voor tijdens de shoot. Je kan ook jurken lenen, mocht je dit willen. We hebben vooraf persoonlijk contact om de shoot te plannen en ik ben natuurlijk gigantisch benieuwd wie jullie zijn! De dag voor de shoot vraag ik altijd nog even hoe het gaat met de voorbereidingen en spreken we de laatste details door. Dan kan het feest beginnen!

Voor de shoot

01.

Maken we er een feestje van! Ik praat en lach je door de shoot heen. Ik houd van de (enigszins) niet geposeerde, maar spontane beelden. De momentjes tussendoor, of de momenten wanneer jij denkt dat ik al klaar ben. Plagen doe ik ook graag, dus je kan ook leuke opdrachten verwachten! Maar.. de spontane momenten, vol emotie en eigenheid: dat zijn de beelden voor mij! Wel geef ik je sturing en tips, zodat we alles uit de shoot kunnen halen. Ik beloof je: het wordt een feestje!


tijdens de shoot

02.

Je ontvangt in de dagen na de shoot een preview, zodat je een idee hebt wat voor gave beelden ik van jullie heb gemaakt! De hele (online) galerij, waar jullie zelf uit mogen kiezen, ontvang je uiterlijk 3 weken na de shoot. Hier maken jullie een keuze in en na het doorgeven van jullie favorieten, zorg ik dat de foto's zo snel mogelijk jullie kant op komen. Dan kunnen jullie gaan genieten van deze mooie en waardevolle herrinnering!

na de shoot

03.

Volgende

Werkwijze

Verzenden

Yes, je wilt een shoot boeken! Stuur me al jouw wensen door via onderstaand contactformulier en ik kom binnen 24 uur bij je terug.

Ik bekijk je berichtje en kom zo snel mogelijk bij je terug.

Verzonden!

BOEK JOUW SHOOT

@halloliefdefotografie

Volg mij op Instagram

Menu