Een mega enthousiaste fotograaf van kleine en grote momenten

Hi, Ik ben ilse

OVER

Wat ongelofelijk tof dat jij mij hebt gevonden! 

Ik ben Ilse, een altijd vrolijke en enthousiaste (bruids)fotografe uit Harderwijk. Ik ben geboren en getogen in deze waanzinnig mooie plaats en wil hier voor geen goud meer weg! Samen met mijn man, twee kindjes en Puk onze kat, woon ik hier nu inmiddels alweer twee jaar. Hiervoor heb ik een aantal jaar in Zevenaar gewoond.

Je kan mij wakker maken voor een broodje carpaccio, een run in het bos, of een toffe film! Ik word ook ontzettend blij van meidenavondjes, terrasjes pakken en vooral heel veel lachen!

Dat vind ik in shoots ook zoooo belangrijk: dat er heel veel gelachen wordt! Benieuwd hoe mijn fotografie avontuur nou echt begon? Lees dan snel verder!


Mijn hele leven word ik al enthousiast van fotograferen. Als kind maakte ik overal foto's van en aan een wegwerpcameraatje had ik echt niet genoeg! Als tiener ging ik met vriendinnen op pad om foto's te schieten. Ik was er altijd mee bezig.

Toen ik van Lars was bevallen besloot ik een mamablog te starten, genaamd Hallo Lief Kleintje. Schrijven was ook altijd al een passie van mij en hoe fijn om mijn ervaringen met andere moeders te delen. Ik begon met het maken van fotodagboeken en wilde hier nog betere foto's voor kunnen maken. Natuurlijk wilde ik ook mooiere foto's kunnen maken van mijn baby. Samen met mijn broertje volgde ik een basis (plus) cursus. Toen ik tijdens deze cursus achterin in de studio belandde en ik deze fotograaf zag fotograferen, besloot ik: ik wilde geen mooie foto's maken voor mijn blog! Ik wilde dat ook! Ik wilde fotograaf worden. Vanaf daar startte mijn avontuur als fotograaf. Ik volgde de ene na de andere fotografiecursus, deed shoot na shoot en.. na zo'n drie jaar durfde ik me eindelijk in te schrijven bij de KVK.

In december 2020 was mijn eigen bedrijf, Hallo Lief Kleintje Fotografie, een feit! Bijna twee jaar later is mijn naam veranderd in Hallo Liefde Fotografie en fotografeer ik niet alleen meer gezinnen en babytjes, maar volg ik mijn hart en fotografeer ik ook bruiloften! Een droom die uitkomt. 

MIJN VERHAAL

Enthousiasme / Liefde / Echte emoties / Eigenheid / Spontaniteit /
Details / Gezelligheid / Humor / Knusse momenten

hallo liefde fotografie staat voor ...

Ik wil dat je je herkent in de foto's. Dat je moet lachen, omdat je jezelf ziet, zoals jij/jullie zijn. Hoe waardevol is dat?! Dan is het moment ongedwongen geweest, heb je kunnen lachen samen, heb je plezier gehad.. Alleen dan kom jij helemaal tot je recht op de foto! Met mijn humor, vrolijkheid en enthousiasme zorg ik dat jij je op je gemak voelt, zodat je ook daadwerkelijk jezelf kan en durft te zijn. Of je nu alleen met je partner, of met je gezin op de foto staat. Wij maken er samen een feestje van! Een magisch moment. Dit! Dit is mijn missie.

"Jullie eigenheid en emoties vangen in de spontane en knusse momenten."

MIJN missie

Blijft investeren in scholing

Achtergrond als leerkracht basisonderwijs 

JAAR ERVARING

5

Ik kijk er naar uit om jullie te leren kennen!

@halloliefdefotografie

Volg mij op Instagram

Menu