Bruidsfotografie

Info + PRIJZEN

Allereerst gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Wat een bijzondere periode breekt er voor jullie aan!! Aan mij de eer jullie mee te nemen in mijn werk!

Mijn hart maakt een extra sprong van de spontane momenten, waarin alle emoties en eigenheid het allerbeste tot hun recht komen! De foto's die jij niet verwacht, waarvan je niet doorhebt dat ik die gemaakt heb. De momenten die ik zag en jij waarschijnlijk helemaal niet mee kreeg. Hoe waardevol is het om terug te kunnen kijken naar die momenten?! Alle emoties en feel van de dag nog een keer te beleven? Foto's met een combinatie van spontaan. ietwat geposeerd, maar ook heel echt! Hieronder een selectie van beelden die ik zo ontzettend graag vastleg, wat ik wil bereiken en terugzien in mijn foto's!

De dame achter de lens, Ilse. We hebben prachtige foto's ontvangen en het lijkt wel alsof je overal was! Die lach om het grapje, die emotie tijdens de geloften, de sfeer van het hele gebeuren, de blijdschap van ons en al onze gasten en nog zoveel meer! Ja soms was je vervelend met je 'doe even elkaar aankijken', of 'geef elkaar een kusje'. Maar het is het waard! We hadden een fijne bonusgast extra op ons feest, want je was meer dan enkel onze fotograaf. Je hoorde erbij! Wij zijn ontzettend trots en blij met de kijk naar onze dag vanuit jouw lens. Als we over 110 jaar ons huwelijk overdoen, ben jij alvast gast nummer 1.

- K & S

"Het lijkt wel alsof je overal was!"

Ik wil een kennismaking plannen!

@halloliefdefotografie

Volg mij op Instagram

Menu